Prowadzisz małe bistro i odpowiadasz za… wszystko. A, aby wszystko szło zgodnie z planem, potrzebujesz wsparcia ze strony niezawodnej, łatwej w obsłudze techniki. Ponadto Twoi pracownicy, nawet tymczasowi, nie powinni mieć problemu z jej użytkowaniem. Brak konieczności skomplikowanego szkolenia. Nie ma nic łatwiejszego.
Wszystkie pozycje Twojego menu – capuccino i koktajle, pieczony camembert i smażone kalmary – są podawane w krystalicznie czystych szklankach, kieliszkach i porcelanie, a towarzyszą im równie nieskazitelne sztućce. Ten poziom doskonałości możesz uzyskać przy zaskakująco niskich kosztach eksploatacji.
Polegaj na rzetelności firmy HOBART!
Cichy i niezawodny pomocnik: piec konwekcyjno-parowy pomaga Ci na każdym kroku. Croissanty na śniadanie, szarlotka do herbaty, pizza lub pieczona wołowina na obiad – zapisane programy gwarantują zawsze doskonałe wyniki.
Polegaj na rzetelności firmy HOBART!
Porcja crème chantilly – doskonała jako dodatek do deseru lodowego czy tarty truskawkowej. Przygotuj ją w kilka sekund w cichej napowietrzarce do śmietany. Również ciasto będzie gotowe w ciągu kilku minut dzięki planetarnemu mikserowi HOBART.
Polegaj na rzetelności firmy HOBART!