Mikser spiralny 180 lb (82 kg) lub 220 lb (100 kg) — zaprojektowany specjalnie pod kątem wypieku unikatowych ciast wysokiej jakości na potrzeby ekskluzywnych bufetów, ciastkarni i dużych pizzerii
Opis
Nieruchoma miska
Druciana osłona miski ze stali nierdzewnej: blokada zapobiega włączeniu, gdy przednia część osłony nie znajduje się na swoim miejscu. Do obserwacji procesu i łatwego dodawania składników bez zatrzymywania miksera
Podwójny elektroniczny regulator czasowy na 20 minut
Możliwość zmiany kierunku obrotów: znakomite rozwiązanie do łączenia składników i mieszania małych partii, zapewniające wszechstronność i wysoką wydajność produkcji przy zastosowaniu jednego urządzenia; użycie łożysk kulkowych eliminuje potrzebę dodatkowego podparcia miski i zwiększa trwałość
Sterowanie przyrostowe miską: ułatwia wyładunek, przyspiesza pracę
Przednie i tylne kółka samonastawne
Regulowane przednie nogi stabilizacyjne
Dwie prędkości obrotowe (100/200 obr./min)
Pokrywa odlewana z aluminium
Stalowa rama korpusu
Malowane proszkowo
Warianty
Numer zamówienia
Opis
HSL180
Mikser spiralny 180 lb (maks. ilość ciasta 80 kg, maks. ilość mąki 50 kg, pojemność misy 142 l) 400/50/3
HSL220
Mikser spiralny 220 lb (maks. ilość ciasta 100 kg, maks. ilość mąki 65 kg, pojemność misy 157 l) 400/50/3
Uwaga: inne rozmiary do maks. ilości ciasta 300 kg są dostępne na zamówienie
US-Equipment
Odwiedź amerykańską stronę internetową firmy HOBART, aby poznać więcej urządzeń