Piec konwekcyjno-parowy, dzięki któremu zawsze uzyskasz dokładnie taką jakość potraw, jakiej oczekujesz. Przejrzysty wyświetlacz, który błyskawicznie reaguje na polecenia i jest niezwykle prosty w obsłudze — nawet dla niewykwalifikowanego personelu kuchennego. Urządzenie wyjątkowo łatwe w utrzymaniu: niskie zużycie zasobów i ekonomiczne, skuteczne czyszczenie za pomocą specjalnych tabletek czyszczących.
CHEF’S COMBI oferuje to wszystko.
COMBI CLIMATE CONTROL
Aby przyrządzać wspaniałe potrawy, trzeba zadbać o wydajność pieca. CHEF’S COMBI zawiera wszystkie najważniejsze funkcje, które przeniosą Twoje gotowanie na wyższy poziom.
COMBI GUIDE
Skorzystaj z wiedzy kulinarnej oferowanej przez CHEF’S COMBI. Skorzystaj z prostego i szybkiego przewodnika, aby przygotować smaczne dania dokładnie takie, jak lubisz.
MENU MIX
MENU MIX monitoruje wszystko co do sekundy. Wystarczy, że załadujesz produkty i wybierzesz swoją opcję, a CHEF’S COMBI powiadomi Cię, gdy jedzenie będzie gotowe.
COMBI OS
Bazując na nowoczesnej koncepcji obsługi i wydajnej elektronice, COMBI OS nadaje nowe znaczenie pojęciu „łatwy w obsłudze”. Za pomocą funkcji „przeciągnij i upuść” możesz zdecydować, co chcesz zobaczyć na ekranie, a co ukryć.
GOTOWANIE W TRYBIE MANUALNYM Z AUTO CLIMATE
CHEF’S COMBI robi dokładnie to, o co go prosisz. Błyskawicznie reaguje na Twoje polecenia, odpowiednio dostosowując warunki gotowania.
COMBI CARE
Wystarczy dodać środki chemiczne, rozpocząć cykl czyszczenia i wyjść z pracy do domu. Czyszczenie może być takie proste. W mgnieniu oka komora gotowania, generator pary i odpływ stają się higienicznie czyste, zakonserwowane i wolne od osadu wapiennego.
NISKIE KOSZTY EKSPLOATACJI
Oblicz to sam
Dzięki CHEF’S COMBI masz zawsze kontrolę nad swoimi kosztami. Zwłaszcza podczas eksploatacji jest to jedna z najbardziej ekonomicznych maszyn w swojej klasie. Energooszczędna konstrukcja i minimalne zużycie wody sprawiają, że jest to ekonomiczne rozwiązanie dla każdego rodzaju działalności. Dzięki niskim kosztom czyszczenia i minimalnemu zużyciu zasobów, czasu i miejsca, CHEF’S COMBI pozwala na znaczne oszczędności. Jednak opłacalność urządzenia CHEF’S COMBI na tym się nie kończy. Cena zakupu jest również zaskakująco przystępna, co pozwala na korzystanie z wydajnego pieca konwekcyjno-parowego bez konieczności rujnowania budżetu.
Maszyny i systemy firmy HOBART zapewniają maksymalną funkcjonalność i oszczędność kosztów. Taki też jest cel strategii serwisu technicznego HOBART.
We współpracy z naszą globalną siecią partnerów gwarantujemy instalację, konfigurację i wsparcie w zakresie nawet najbardziej złożonych rozwiązań systemowych i tym samym maksymalną możliwą niezawodność operacyjną.
Maksymalna elastyczność i różnorodność dań w przypadku ograniczonej przestrzeni. Poznaj świat nowych możliwości dzięki dwóm CHEF’S COMBI ustawionym jeden na drugim.
Oferujemy zintegrowany separator tłuszczu zapobiegający przedostawaniu się tłuszczu do systemów odpływowych. Tłuszcz zbierany jest w zewnętrznych pojemnikach, a następnie można go zutylizować.
Na wydarzenia z udziałem od 30 do 1000 gości. Potrawy układane są na talerzach na zimno, a następnie regenerowane w specjalnych wózkach bankietowych w CHEF’S COMBI.
Dzięki zintegrowanemu okapowi kondensacyjnemu CHEF’S COMBI można zainstalować również w miejscach, w których nie ma centralnego okapu wyciągowego. Cała wytworzona para wodna jest zbierana, skraplana i transportowana przez odpływ.
(do pieca konwekcyjno-parowego z 6 lub 10 poziomami): Drzwi urządzenia CHEF’S COMBI można dostosować do warunków panujących w kuchni, aby zapewnić łatwy dostęp do urządzenia.